Interessante sites/links

Pagina/overzicht met mogelijk voor jou interessante sites voor lekker uitgaan en/of eten of een relatie hebben met motorrijders en tour tochten.

BAUT Events Inmiddels vier unieke horeca-concepten in Amsterdam met een breed spectrum aan faciliteiten die in al uw wensen kunnen voorzien. Wij zijn jouw high-end vergader locatie. Het bijzondere decor voor je personeelsuitje, het sfeervolle toneel voor jouw walking dinner en de indrukwekkende ruimte waarin jij dat onvergetelijke feest organiseert.


Van koffie tot champagne of cocktails, van bitterbal tot oester. Bar/restaurant Bar BAUT in Amsterdam Zuid is warm en intiem, huiselijk en toegankelijk, voor iedereen op zoek naar kwaliteit in Amsterdam Zuid. Een mix van oud en nieuw, modern en klassiek, zowel in het interieur als op de kaart.


Voordeelhelmen.nl is de grootste helmen- en motorkledingwebshop van de Benelux met het breedste online assortiment motorhelmen, scooterhelmen, motorkleding en motoraccessoires tegen de scherpste prijzen. Dus ook voor advies ben je bij hen aan het juiste adres!


BMW GS Club Nederland is opgericht uit puur enthousiasme voor de BMW GS motorfietsen en telt inmiddels al ruim 700 leden. Het BMW GS forum is een belangrijke bron van kennis en ervaring. Honderden GS-rijders maken actief gebruik van dit GS-medium en wisselen dagelijks van gedachten omtrent de GS.


De blauwe Diks autoverhuur auto's met gele belettering zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En daar zijn we trots op. Wij geloven dat het huren van een auto makkelijk, leuk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een personenbus waarin je met je voetbalteam naar de uitwedstrijd rijdt. Een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe woning of de TomTom die je naar je vakantieland leidt. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Die keuze staat in onze dienstverlening voorop. Net als gemak, want ook dat, weten we bij Diks, dient de mens.


Bar/restaurant BAUT Oost is terug op de Wibautstraat in Amsterdam (Oost), terug waar het 'moving circus' wat in 2012 begon. BAUT Oost biedt genoeg ruimte om te kunnen werken, uitgebreid te lunchen en om dit over te laten gaan in een gezellige borrel. De avonden staan in het teken van lekker eten en daarna weer uitgebreid borrelen met ruime keuze uit speciaal bieren, cocktails en lekkere wijnen, met onze bar als stralend middelpunt.


BAUT Backstage is het "pop-up" restaurant van BAUT boven de hoofdingang van de Ziggo Dome en geeft thematisch invulling aan jouw concert avond! Hier zijn wij geopend tijdens de mooiste concerten. Bezoek je de Ziggo Dome en wil je vooraf lekker dineren in een setting die je meeneemt "achter de schermen"? Reserveer dan een tafel in BAUT Backstage het restaurant direct boven de ingang van de Ziggo Dome. Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk deze unieke locatie te gebruiken voor je eigen (bedrijfs-)evenement.


Engberts Elektrotechniek B.V.Als elektrotechnisch installatiebedrijf houdt Engberts Elektrotechniek zich bezig met gemak, veiligheid en energiebesparing. Met andere woorden, een installatie waar je op kunt rekenen. De werkzaamheden voeren ze voornamelijk uit bij luxe woningbouw, utiliteit en kleine-industrie.

Dit doen ze met een team enthousiaste zelfstandige top monteurs vanuit de werkplaats op bedrijventerrein De Baanstee in Purmerend. De werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende branches zoals particulieren, overheid en zakelijke dienstverlening. Hier werken ze volgens de NEN1010 en 3140 normen en maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. Bovendien zijn ze een erkend leerbedrijf en leiden diverse leerlingen van verschillende niveaus in de praktijk op tot vakbekwame elektriciens.


MrGPS dé gps-specialist! Voor advies, ondersteuning én aanschaf van je toestel!


Garmin GPS shop als officieel Garmin dealer biedt WayPoint op deze site een overzicht van de verschillende GPS modellen van Garmin en de bijbehorende accessoires aan. Maar daarnaast zul je hier veel informatie vinden over de specifieke mogelijkheden van de Garmin GPS toestellen.


Klik hier om terug te keren naar de start pagina.