Motor tour 2014

De route voor 2014 was ook nu weer zorgvuldig door René verzorgt en echt voorzien met 'van alles wat wils'. Bossen, glooiingen, (acceptabele) hoogtes, velden met verre vrije uitzichten we hebben van dat alles kunnen genieten. Zoals je rechts op het plaatje kan zien liet de route vanuit Nederland via België en Luxemburg naar Frankrijk en zo ook weer terug.

Naast het uitzicht op de wonderschone natuur waar wij door heen reden, de hartelijkheid van de hoteliers - zal ik ze maar even noemen - en de bewoners staat ons nog bij dat de BMW R1150GSA van Henk toch echt, met versleten achterremblokken, naar een BMW service punt moest. Het rijden zonder achterrem, en met een gecombineerd remsysteem, is niet echt veilig en geruststellend te noemen.

Via internet werd redelijk snel de dichtstbijzijnde BMW (motor) dealer gevonden. Maar ja, nu nog even direct - tussendoor - geholpen worden. Gelukkig bleek dat niet het z'n probleem te zijn. Bij de garage was voldoende begrip maar alleen niemand die aan andere taal sprak dan Frans. 🙂

Al met al binnen ongeveer anderhalf uur was alles geregeld en ca. € 95,00 lichter konden wij onze weg weer veilig vervolgen en de route weer opzoeken. Hulde aan de medewerkers van Grand Prix Moto BMW (een lokale officiële BMW dealer).

Wil je de route, zoals nu is 'gereconstrueerd' in zijn geheel volgen en raadplegen klik dan hier. Uiteraard kan je ook op de afbeelding 'Motor route 2014' klikken en zoals van ons te verwachten zullen wij de route zo veel als mogelijk blijven aanvullen.